| Autor |
Mesaj |
cip_leo
Administrator

Grup: Administrators
Inscris: Jan 2008
Status:
Reputatie: 4
|
Revista RedUTA
Suporter Club UTA in colaborare cu XBG lanseaza revista RedUTA, revista a suporterilor aradeni, aflata sub motto-ul "Dragostea noastra pentru UTA nu retrogradeaza niciodata". Ne dorim ca prin acest demers sa actionam in directia unei imagini calitativ superioare a UTA-ei in randul aradenilor si de asemenea sa fim o punte de legatura intre suporteri si clubul pe care il sustin. In paginile revistei veti gasi reportaje de actualitate din viata echipei, colaje din viata suporterilor dar si apeluri la memorie pentru redescoperirea si valorificarea trecutului glorios al echipei noastre.
Lansarea oficiala va avea loc sambata 23.08.2008, ora 18, la Old Lady's Pub si la ea sunt invitati sa participe reprezentantii mass-media, personalitati legate de clubul UTA precum si membrii Suporter Club UTA.
Primul numar este unul promotional si se va distribui in mod gratuit la meciul cu U. Cluj de luni 25.08.2008, ora 19, in limita stocului disponibil, celor care fac dovada ca poseda un abonament pe sezonul 2008-2009 la meciurile UTA-ei.
SUPORTER CLUB UTA
http://ciprianjurma.wordpress.com/
|
|
| 20-08-2008 03:30 AM |
|
 |
gabic
Junior

Grup: Membrii asociatiei
Inscris: Aug 2008
Status:
Reputatie: 0
|
RE: Revista RedUTA
Suporter Club UTA in colaborare cu XBG lanseaza revista RedUTA, revista a suporterilor aradeni, aflata sub motto-ul "Dragostea noastra pentru UTA nu retrogradeaza niciodata". Ne dorim ca prin acest demers sa actionam in directia unei imagini calitativ superioare a UTA-ei in randul aradenilor si de asemenea sa fim o punte de legatura intre suporteri si clubul pe care il sustin. In paginile revistei veti gasi reportaje de actualitate din viata echipei, colaje din viata suporterilor dar si apeluri la memorie pentru redescoperirea si valorificarea trecutului glorios al echipei noastre.
Lansarea oficiala va avea loc sambata 23.08.2008, ora 18, la Old Lady's Pub si la ea sunt invitati sa participe reprezentantii mass-media, personalitati legate de clubul UTA precum si membrii Suporter Club UTA.
Primul numar este unul promotional si se va distribui in mod gratuit la meciul cu U. Cluj de luni 25.08.2008, ora 19, in limita stocului disponibil, celor care fac dovada ca poseda un abonament pe sezonul 2008-2009 la meciurile UTA-ei.
SUPORTER CLUB UTA
Sunt membru Suporter Club UTA, Gabriel Caia, am fost la meci dar nu am reusit sa fac abonementul(cu o zi inainte am venite din concediu). te rog sa-mi spui cum pot intra in posesia revistei...daca se mai poate.
|
|
| 27-08-2008 12:09 AM |
|
 |
cip_leo
Administrator

Grup: Administrators
Status:
Reputatie: 4
|
Revista se poate achizitiona incepand de sambata dimineata la chioscurile de bilete de la stadion si de luni la chioscurile de ziare.
32 de pagini, pret 5 lei

http://ciprianjurma.wordpress.com/
|
|
| 17-09-2008 10:53 PM |
|
 |
albrosu
Veteran

Grup: Registered
Status:
Reputatie: 1
|
REDUTA, nr. 3, la chioscurile de ziare incepand de miercuri, 22 octombrie
|
|
| 19-10-2008 06:36 AM |
|
 |
albrosu
Veteran

Status:
|
|
| 28-11-2008 11:56 PM |
|
 |
albrosu
Veteran

Status:
|
Am fost afectati si noi de criza, mai exact sponsorii nostri. Fara publicitate e foarte greu sa editezi o revista de calitate, de aceea am fost obligati sa amanam lansarea numarului 6. Speram sa reusim tiparirea ei in cel mult 2 saptamani; facem eforturi sa apara pt meciul cu Turda. O sa postez si o prezentare a revistei, poate sunt si pe acest forum persoane care detin firme sau cunosc patroni de firme, care ar fi interesati de publicitate in singura revista editata la ora actuala in Arad.

|
|
| 12-10-2009 11:16 PM |
|
 |
lau_ar
Moderator

Grup: Moderators
Status:
Reputatie: 2
|